Sideinnhold

Signatur 301

Signatur 301

Signaur 301 er en moderne enebolig med store vindusflater og kvaliteter og rom som du ofte finner i langt større hus.

Dette huset er en moderne enebolig designet for skrå tomt, som passer like godt i alle livsfaser. Den kreative vindusløsningen og husets originale fasade med utbygg og vinkler, er med på å gi huset et spennende uttrykk. De store vindusflatene slipper mye lys inn i, og gir flott utsikt. Totalt med carport og sportsbod, har du 163 m2 i bruksareal å boltre deg på.

Et stort overbygg over inngangen og carporten med sportsbod, er med på å danne et flott inngangsparti. Overbygget, som er direkte tilknyttet huset, har runde vinduer og er med på å gi huset et moderne særpreg. 

På grunn av den skrå tomten, ligger adkomsten til huset på øvre plan. Her finner du forøvrig alle nødvendige hovedfunksjoner, som stue, kjøkken, soverom og bad på ett plan. 

Når du kommer inn i vindfanget har du tilgang til både bod, som med fordel kan benyttes som garderobe, og et praktisk bad. Fra vindfanget er det forøvrig åpen løsning inn mot det store fellesrommet, som kombinerer både kjøkken og stue. Her er det plass til et romslig spisebord, med rikelig med plass til både storfamilien og middagsgjester. Fra kjøkkenet har du også egen utgang til terrenget, og kort vei til både carport og sportsbod. Det flotte hjørnevinduet og de store vindusflatene gir mye lys og karakter til kjøkken- og stuerommet. I tillegg har du i dette rommet og, en skyvedør i glass som fører deg ut til en lang balkong. Denne er fin å ha åpen på varme dager, for å øke romfølelsen og slippe sommeren inn. 

Fra det store fellesrommet går det trapp ned til en innholdsrik underetasje. Her finner du blant annet tre romslige soverom, et praktisk bad, bod for lagring, og en kjellerstue med stor skyvedør ut mot terrassen. Denne er også i glass, som skaper en fin nærhet til uteområdet og slipper mye lys inn. 

Signatur 301 er tilpasset en skrå tomt.

Signatur 301
Signatur 301
Signatur 301
Signatur 301
Signatur 301
Signatur 301
Signatur 301
Signatur 301

Plantegninger

Signatur 301

1. Etasje - 3D

Signatur 301

1. Etasje

Signatur 301

U. Etasje - 3D

Signatur 301

U. Etasje

Fasade

Signatur 301

Signatur 301

Signatur 301

Signatur 301

Se huset på din egen tomt

Illustrasjoner, foto og tegninger er kun vist som eksempler.